احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

آکسیوس: ترامپ روز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کند

یک پایگاه خبری آمریکایی گزارش داد که واشنگتن در هفته جاری تحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۲۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، پایگاه خبری آکسیوس به نقل از دو مقام دولت آمریکا گزارش داد که ولت «دونالد ترامپ» در هفته جاری تحریمهای جدیدی علیه ایران اعمال خواهد کرد.

به گزارش آکسیوس، این دو مقام آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود از بیان اینکه تحریمهای چه بخشی را هدف گرفته است امتناع کردند اما گفته‌اند که تحریمهای جدید مربوط به بخش انرژی نیست.  

این پایگاه خبری نوشت: دولت ترامپ احتمالا روز چهارشنبه مصادف با روز خروج از برجام این تحریمها را اعلام خواهد کرد.

این مقامات به آکسیوس گفته‌اند: «دولت ترامپ تلاش می‌کند با تنوع در اعمال محدودیتها علیه اقتصاد ایران امکان هرگونه رشد(اقتصادی) ایران را سد کند».

روزنامه وال استریت ژورنال هفته گذشته گزارش داده بود که ترامپ قصد دارد تحریمهایی را علیه بخش پتروشیمی ایران وضع کند.

ترامپ روز 18 اردیبهشت سال 1397 به صورت یکجانبه و غیرقانونی از توافق هسته ای ایران و 1+5 خارج شد و تمامی تحریمهایی که در چارچوب این توافق تعلیق شده بودند را علیه ایران مجددا اعمال کرد.

فارس
ارسال نظر